Продукт, одержаний уварюванням до щільної або мазкої консистенції плодово-ягідного пюре з цукром з додаванням або без додавання харчового пектину і кислот
Продукт з плодів і ягід, уварених з цукром з додаванням або без додавання желеювальних соків або харчового пектину. На відміну від варення джем має желеподібну консистенцію, а плоди і ягоди в ньому розварені
Продукт желеподібної консистенції, що готується уварюванням фруктово-ягідного пюре або водного розчину агару, агароїду, пектину або інших желеутворюючих речовин з цукром
Кондитерські вироби піноподібної структури, які одержують шляхом збивання фруктово-ягідного пюре з цукром і піноутворювачем, з додаванням або без додавання желеутворюючої основи. Особливістю їх виробництва є застосування піноутворювача і збиття маси.
Здобне печиво залежно від способу приготування і рецептури підрозділяють на:
(оберіть зайвий варіант)
Вироби пряно-солодкого смаку, м'якої консистенції
Штучні вироби різноманітної форми і порівняно невеликого розміру, виробляються за рецептурами тортів
Висококалорійні кондитерські вироби, випечені із здобного тіста, з різноманітною зовнішньою обробкою.
Вироби із здобного дріжджового тіста. Випікають їх в конусоподібних ребристих або циліндрових формах, потім просочують цукровим сиропом з ромовою есенцією, зверху глазурують помадною масою
Неприпустимий дефект шоколаду, такий як цукрове посивіння виражається
Існують декілька видів обробки карамелі. Дражирування - це...
Карамель залежно від рецептури і способу приготування класифікують на:
(оберіть зайве)
Існують декілька видів обробки карамелі. Контирування - це...
Існують декілька видів обробки карамелі. Глянсування - це...
Існують декілька видів обробки карамелі. Обсипання - це...
Існують декілька видів обробки карамелі. Глазурування - це...
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома