Тема 9. Приготування різних супів

Додано: 20 жовтня 2020
Предмет:
Тест виконано: 10 разів
10 запитань
Запитання 1

Кулешики мають консистенцію:

варіанти відповідей

Прозору

Пюреподібну

Заправні

Запитання 2

Щоб часточки не осіли, в кулешики додають:

варіанти відповідей

Борошняну пасеровку

Збиті яйця

Кукурудзяний крохмаль

Запитання 3

До кулешиків окремо подають

варіанти відповідей

Сухі грінки

Соус - майонез

Компот із сухофруктів

Запитання 4

Теплова обробка продуктів для приготування кулешиків:

варіанти відповідей

Варіння, охолодження, запікання

Запечення, тушкування, смаження

Варіння, тушкування, припускання

Запитання 5

Обов’язково продукти для кулешиків:

варіанти відповідей

Варять, протирають

Варять, промивають

Тушкують, нарізають

Запитання 6

Технологія подачі холодних супів:

варіанти відповідей

75-80℃

60-65℃

8-12℃

Запитання 7

Основною складовою холодних супів є:

варіанти відповідей

Хлібний квас

Огірковий розсіл

М’ясо-кістковий бульон

Запитання 8

До складу борщу холодного селянського входить:

варіанти відповідей

Інжир

Курага

Чорнослив

Запитання 9

Рідкою основою для солодких супів є:

варіанти відповідей

Фруктовий відвар

Прозорий бульйон

Буряковий квас

Запитання 10

Для ароматизації солодких супів додають:

варіанти відповідей

Чорний перець

Лаврове листя, пасеровку

Корицю, гвоздику, цедру

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест