Тема: "Приготування юшок"

Додано: 11 вересня 2022
Предмет:
Тест виконано: 123 рази
8 запитань
Запитання 1

Яку крупу попередньо відварюють до напівготовності для супів?

варіанти відповідей

Рис

Перлова крупа

Пшоно

Запитання 2

Яку юшку відпускають із сметаною?

варіанти відповідей

Юшка селянська

Юшка столична

Юшка картопляна

Запитання 3

На якому бульйоні готують юшку- локшину домашню?

варіанти відповідей

Рибний бульйон

М'ясо-кістковий бульйон

Бульйон із птиці

Запитання 4

Назвіть форму нарізки овочів для юшки - локшини домашньої.

варіанти відповідей

Кубики

Соломка

Скибочки

Запитання 5

Яку юшку заправляють часником розтертим з сіллю?

варіанти відповідей

Юшка - локшина домашня

Юшка грибна

Юшка з бобовими

Запитання 6

Термін зберігання юшок з макаронними виробами.

варіанти відповідей

1год

30-40 хв

2год

Запитання 7

Пересолили першу страву, ваші дії?

варіанти відповідей

Додати гарячу кип'ячену воду і прокип'ятити

Додати варену картоплю

Опустити марлевий мішечок з вареним (без солі) рисом і прокип'ятити

Запитання 8

Температура відпуску перших гарячих страв

варіанти відповідей

75℃

60℃

65℃

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест