Які білки утворюють клейковину борошна?
Показником якості і сорту борошна є...
Тісто для вареників розкачують товщиною...
Тісто для локшини домашньої витримують перед формуванням ...
На скільки груп поділяють пшеничне борошно за якістю?
Скількома способами формують вареники?
Для в'язкості в м'ясну начинку додають...
М'ясну начинку готують ...
Пельменів на порцію подають...
Тісто для галушок перед формуванням витримують ...
Чебуреки формують у вигляді...
Маса 1 штуки пельменів повинна бути ...
Тісто для пельменів розкачують товщиною ...
Локшину домашню підсушують при температурі ...
Чебуреків на порцію подають...
Чебуреки смажать ...
Підготовлену капусту для начинки зі свіжої капусти смажать у жаровій шафі при температурі ...
Вареники з ліверною начинкою подають
з розтопленим маслом, шкварками з цибулею
з олією або підсмаженою цибулею на олії
Пельмені формують ...
1.До галушок подають грибний соус, на 1 порцію в кількості...
Галушок на порцію подають ...
Галушки нарізують на квадратики розміром ...
Вареники з начинкою з маку подають ...
Для приготування начинки ліверної печінку...
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома