Зберігаємо спокій. Віримо в ЗСУ. Разом до перемоги!
Toggle navigation
Журнал
Бібліотека
Тести
Помічник
AI
Підвищення кваліфікації
Всі можливості
Вебінари
Конференції
Курси
Конкурси
Олімпіада
Інше
Чат
AI
Лабораторні
Проєкти
×
Я учень
Вхід
Реєстрація
Зареєструватись
Вже зареєстровані?
Увійти
Кузьменко Олександра
Розробки та тести
Знайдено 34 матеріала
ТЕСТ
ОФ 3.1.4 ОТРИМАННЯ ТА ПІДГОТОВКА ПОСУДУ, ПРИБОРІВ ТА СТОЛОВОЇ БІЛИЗНИ ОТРИМАННЯ ТА ПІДГОТОВКА ПОСУДУ, ПРИБОРІВ ТА СТОЛОВОЇ БІЛИЗНИ
6 січня
ТЕСТ
Тема: «Страви з м’яса та м’ясопродуктів»
31 жовтня 2024
ТЕСТ
Машини для приготування тіста
31 жовтня 2024
ТЕСТ
ОФ 3.2.ПІДСУМКОВИЙ ТЕСТ ОБСЛУГОВУВАННЯ ВІДВІДУВАЧІВ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА (2 модуль)
6 вересня 2024
ТЕСТ
Характеристика типів закладів ресторанного господарства
19 червня 2024
ТЕСТ
Солодкі страви та напої
6 лютого 2024
ТЕСТ
РН 5 Обробляти м’ясо, субпродукти, птицю, дичину та готувати напівфабрикати них(контрольна)
21 листопада 2023
ТЕСТ
Лікувально - профілактичне харчування.
10 грудня 2022
ТЕСТ
Тематична контрольна робота з теми "Харчування різних вікових та професійних груп населення"
10 грудня 2022
ТЕСТ
Характеристика основних дієт
26 листопада 2022
ТЕСТ
Машини для обробки м'яса та риби
13 жовтня 2022
ТЕСТ
Організація виробництва та обслуговування Кухар 3 розряд
23 березня 2022
ТЕСТ
УПХ. Машини та механізми для приготування кремів
17 березня 2022
ТЕСТ
УПХ. Підйомно-транспортне устаткування
15 лютого 2022
ТЕСТ
Машини для замішування та розкачування тіста
15 лютого 2022
ТЕСТ
ОФ 3.1.5 ЗДІЙСНЕННЯ ПОПЕРЕДНЬОЇ СЕРВІРОВКИ СТОЛУ
9 лютого 2022
ТЕСТ
ОФ 3.1 ПІДСУМКОВИЙ ТЕСТ "ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ В РЕСТОРАНАХ (1 модуль)
9 лютого 2022
ТЕСТ
ОФ 3.2.1. Організація процесу обслуговування
9 лютого 2022
ТЕСТ
ОФ 3.2.1 ОБСЛУГОВУВАННЯ ВІДВІДУВАЧІВ У РЕСТОРАНІ
9 лютого 2022
ТЕСТ
ОФ 3.2.3 ОТРИМАННЯ ТА ПОДАЧА ПЕРШИХ СТРАВ
9 лютого 2022
ТЕСТ
ОФ 3.2.4 ЗДІЙСНЕННЯ РОЗРАХУНКУ З ВІДВІДУВАЧАМИ
9 лютого 2022
ТЕСТ
ОФ 3.2.5 ПРИБИРАННЯ І ЗАМІНА ВИКОРИСТАНОГО ПОСУДУ І БІЛИЗНИ
9 лютого 2022
ТЕСТ
ОФ 3.2.5 ПРИБИРАННЯ І ЗАМІНА ВИКОРИСТАНОГО ПОСУДУ І БІЛИЗНИ
9 лютого 2022
ТЕСТ
Тематичне оцінювання з теми "Технологія приготування супів"
8 лютого 2022
ТЕСТ
Самостійна робота "Загальні відомості про теплове устаткування"
4 лютого 2022
ТЕСТ
Тематичне оцінювання "Організація діяльності торгової частини підприємства та оперативне планування роботи"
3 лютого 2022
docx
Тематичне оцінювання по темі "Технологія приготування соусів"
17 жовтня 2020
docx
Методична розробка виховного заходу «Хто зверху?»
17 жовтня 2020
doc
Темаична робота по темі "Овочі, гриби: обробка продукти їх переробки"
17 жовтня 2020
ТЕСТ
Тема: Обслуговування споживачів
5 травня 2020
ТЕСТ
Тестові завдання з теми "Технологія приготування тіста та виробів з нього"
14 квітня 2020
ТЕСТ
Тестові завдання з теми «Сучасне холодильне устаткування»
8 квітня 2020
ТЕСТ
Тестові завдання до теми: «Допоміжне устаткування»
8 квітня 2020
ТЕСТ
Підсумкове заняття з теми "Устаткування для смаження їжі"
8 квітня 2020
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку
Додати розробку
Реєстрація на сайті «На Урок»
Зареєструватись за допомогою Facebook
Зареєструватись за допомогою Google
або
Прізвище
Ім'я
Email
Пароль
Реєструючись, ви погоджуєтеся з
угодою користувача
та
політикою конфіденційності
.
Зареєструватись
Вже зареєстровані?
Спробуйте увійти
×
Давай дружити!
Оновлення «На Урок» — в кожну стрічку Facebook
Дякую, Я вже давно з вами
×
Розсилка «На Урок»
Ми надсилатимемо наші цікаві та дуже корисні статті щоп’ятниці
Ваш e-mail
Підписатись
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!