Тема :"Тестові завдання для здобувачів освіти для перевірки рівня теоретичної підготовки з предмету «БУДОВА КОЛІСНИХ ТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ». Розділ Двигун. Газорозподільний механізм. Репозитарій 146.

Додано: 16 червня
Предмет: Технології, 10 клас
5 запитань
Запитання 1

На яких автомобілях встановлені двигуни, газорозподільні механізми яких характеризуються такими особливостями: Штанги розміщуються в одній площині.

варіанти відповідей
Запитання 2

На яких автомобілях встановлені двигуни, газорозподільні механізми яких характеризуються такими особливостями: Штанги розміщуються в двох площинах, розташованих під кутом.

варіанти відповідей
Запитання 3

На яких автомобілях встановлені двигуни, газорозподільні механізми яких характеризуються такими особливостями:Розподільний вал впливає безпосередньо на коромисло.

варіанти відповідей
Запитання 4

На яких автомобілях встановлені двигуни, газорозподільні механізми яких характеризуються такими особливостями: Кулачки розподільного

варіанти відповідей
Запитання 5

На яких автомобілях встановлені двигуни, газорозподільні механізми яких характеризуються такими особливостями: Розподільний вал впливає безпосередньо на штовхач, встановлений над стержнем клапана.

варіанти відповідей

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест