Вишукані та оригінальні фірмові страви обов’язкові в меню:
Місцем відпочинку і очікування відвідувачів, зустрічі гостей є:
Мийна столового посуду - це приміщення,яке має зв'язок між:
Відстань між окремими столами в торговому залі не менше ніж:
Для подавання перших страв як підставну використовують тарілку:
Стандартний розмір закусочної тарілки:
Для подавання міцних і десертних вин використовують:
При сервіруванні бенкетного столу посудом для напоїв не ставимо:
Рейнвейну чарку ставимо на стіл при замовленні:
Каву по – східному варять і подають:
Для мінеральної і фруктової води використовують фужер ємкістю:
Соус на стіл подають:
Чашка для подачі кави з молоком ємкістю:
Розмір стандартного столового ножа:
Ніж – виделка серповидної форми і зубцями на кінці призначений для нарізання і розкладання:
Для перекладання других страв із загальної тарілки в тарілку гостя офіціант може користуватися такою парою приладдя:
Зволожена бавовняна серветка(25х25) призначена:
Столові серветки для складання вишуканими формами мають розмір:
Враховуючи спосіб теплової обробки послідовність запису страв в меню така:
Ширина основних проходів у торговому залі ресторану коливається в межах:
Кількість скатертин, необхідних для накриття столів, визначають виходячи:
Перед сервіруванням столу столове приладдя:
Якість полірованих келихів перевіряємо:
Сервірування столу може бути:
Варіанти розміщення пиріжкової тарілки по відношенню до мілкої столової або закусочної тарілки:
При сервіруванні столу до вечері мілкими столовими та закусочними тарілками, закусочну тарілку ставимо:
При розкладанні ножів на столі під час сервірування рухаємося:
Ложку при сервіруванні столу кладемо:
Рибні гарячі закуски зазвичай готують і подають:
При подаванні чорної кави у кавовій чашці кавову ложку:
До основних способів теплової обробки продуктів відносять:
Підберіть гарнір до подачі страви «Бефстроганов»:
За способом приготування капусняки відносять до:
Пасероване борошно використовують при приготуванні соусу:
Яблука печені як гарнір можуть правити до:
Продукти, які пройшли певні стадії обробки, але ще не доведені до готовності та не придатні до споживання це:
Бутерброд із шпигом готують на
Зазвичай страву «Біфштекс натуральний» у ресторанах готують:
Найчастіше скибочками лимону прикрашають страви:
Холодна закуска приготовлена з інгредієнтів таких як зелень салату,цибуля,болгарський перець,помідори,огірки,сир «Фета», маслини,базилік,салатна заправка має назву:
Яка отруйна речовина міститься в ядрах кісточкових плодів?
Як називають заходи, які проводять для боротьби з комахами?
Яка хвороба виникає при споживанні молока або м'яса хворих тварин?
Які мікроорганізми витримують температуру до 120*С
Яке значення для організму людини вітаміну С?
Надлишок вуглеводів у харчуванні людини призводить до:
Які технологічні операції виконують в блендерах:
Скільки годин може безперервно працювати касовий апарат:
Яку товщину нарізання можна встановити в слайсерах:
Який рух здійснює ніж у хліборізці:
Право громадян на належні безпечні та здорові умови праці гарнтує:
Вогнегасильні речовини за принципом дії поділяють на :
Головною причиною знепритомніння є:
Роботи, які потребують при їх виконанні особливих заходів безпеки виконуються за:
До обслуговування обладнання підвищеної небезпеки допускається особи:
. Температурний режим подавання перших страв:
Вам необхідно розмістити за столом 12 відвідувачів, якої форми краще використати столи:
В разі подачі вершкового масла, що необхідно поставити на стіл:
Вид торгового приміщення:
Першочергові дії роботи з посудом, приборами перед сервіровкою столу:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома