Гість довго чекає на замовлення?
Щоб гість довго не вибирав і не мучився над вибором
Важливий фактор ресторану для отримання "постійних гостей"
Що чекають на гості від ресторану? Вони хочуть, щоб у закладі було:
Складний клієнт — це
При обслуговуванні важкого гостя офіціанту потрібно
поради як вирішити конфлікт
Завдання закладу — це
Якщо в закладі знаходиться агресивний відвідувач, який критикує не страви та сервіс, а переходить до особистих образ на адресу офіціанта
Якщо з боку гостя надходять невиправдані претензії
остей слід обслуговувати швидко, без шуму і суєти. Час очікування обслуговування не повинно перевищувати
Страви і напої необхідно подавати
Під час обслуговування необхідно підтримувати чистоту і порядок на столі.
Виберіть вірні твердження:
Виберіть правильні твердження
До других гарячих страв з риби подають охолоджене до I 10-14 ° С сухе або напівсухе вино.
Що таке аператив?
Ігристі вина
Дижестив це
Вина столові це
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома