Тест - страви з яєць та сиру.

Додано: 5 січня
Предмет:
16 запитань
Запитання 1

За вмістом жиру сир поділяється на ...

варіанти відповідей

Солодкий

Кислий

Напівжирний, нежирний, м'який, дієтичний

Запитання 2

Харчова цінність кисломолочного сиру полягає....

варіанти відповідей

Повноцінними білками

Мінеральними речовинами

Органічними речовинами

Запитання 3

Як можна позбутися кислого смаку сиру....

варіанти відповідей

Додати цукор

Додати ванільний цукор

Залити молоком та потримати 1 годину

Запитання 4

Які яйця корисніші....

варіанти відповідей

Варені

Свіжі

Смажені

Запитання 5

Відмінність пряжені від омлету натурального...

варіанти відповідей

Додають молоко

В рецептуру входить борошно і сметану

Додають родзинки

Запитання 6

Які знаєте смажені яєчні страви...

варіанти відповідей

Яйця, запечені під молочним соусом

Пряженя

Омлет натуральний

Яєчня глазунья

Запитання 7

Інгредієнти страви- пудинг із сиру і повидла....

варіанти відповідей

Сир, цукор, яйця, маргарин, сухарі

Сир, цукор, яйця, повидло, сухарі, маргарин, сметана

Сир, квасоля, яйця, цукор, масло вершкове, молоко.

Запитання 8

Вимоги до сирників по київськи...

варіанти відповідей

Круглої форми, світла кірочка, смак. кислий

Овальної форми, всередині начинка, на поверхні рум'яна кірочка, консистенція пухка, смак-солодкий.

Круглої форми, з начинкою паніровані в сухарях.

Запитання 9

Чому жовток яєць темніє при тривалому варінні яєць, більше ніж 10 хв.

варіанти відповідей

Проходить реакція окислення

Білок розпадається частково, виділяється сірководень.

Жовток не темніє, а набуває оранжевого кольору

Запитання 10

Які продукти не входять до складу омлету натурального...

варіанти відповідей

Яйця

Молоко

Борошно

Сіль

Запитання 11

Для чого необхідно протирати сир перед приготуванням страви....

варіанти відповідей

Розтерти грудочки для однорідності маси

Прибрати зайву вологу

Покращити смак

Запитання 12

Чи підлягають тривалому зберіганню страви з яєць....

варіанти відповідей

Так

Ні

Зберігають 2 години

Запитання 13

Яким способом не можна готувати страви з яєць та сиру....

варіанти відповідей

Варіння

Смаження

Тушкування

Запікання

Запитання 14

Який компонент не входить до складу лінивих вареників...

варіанти відповідей

Борошно

Розпушувач

Сир

Яйця

Запитання 15

Що необхідно додати у воду при приготуванні яєць без шкарлупи...

варіанти відповідей

Олію та сіль

Оцет та сіль

Молоко та сіль

Цукор та перець

Запитання 16

При приготуванні запіканки з сиру, яку крупу вікористовують...

варіанти відповідей

Рисову

Манну

Пшеничну

Гречаную

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест