Тест "Технологія приготування тістечок"

Додано: 22 лютого
Предмет: Технології
8 запитань
Запитання 1

Тістечка це:

варіанти відповідей

А) вироби різної форми і розмірів з різноманітним смаком і ароматом і мають привабливий зовнішній вигляд

Б) напівфабрикати із бісквітного, пісочного та інших видів тіста

В) вироби, які мають масу 110г і більше

Запитання 2

Тістечка поділяють на:

варіанти відповідей

А) види

Б) групи

В) форми

Запитання 3

Які тістечка називають дрібноштучними або десертними:





варіанти відповідей

А) масою 35-110 г

Б) масою 10-12 г

В) тістечка різної маси

Запитання 4

Які запропоновані напівфабрикати використовують для приготування тістечок:



варіанти відповідей

А) бісквітний

Б) пісочний

В) вафельний

Г) дріжджовий

Запитання 5

За органолептичними показниками тістечка випускають:


варіанти відповідей

А) ваговими

Б) штучними

В) ваговими і штучними

Г) фасованими

Запитання 6

Для виготовлення цього тістечка використовують бісквітну крихту




варіанти відповідей

А) повітряне

Б) крихтове

В) пісочне

Г) бісквітне

Запитання 7

за формою бісквітні тістечка виготовляютьу такому вигляді:

варіанти відповідей

А) прямокутника

Б) трикутників

В) квадратів

Г) рулетиків

Д) фруктово-желейні різної форми

глазуровані помадкою круглої форми

Запитання 8

Чи використовують креми для оздоблення тістечок?

варіанти відповідей

А) так

Б) ні

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест