Перед тепловою обробкою бобові замочують....
Яку з вказаних круп не промивають...
Перлову крупу виготовляють із зерен...
Гарнір з макаронів використовують до.....
Котлети рисові готують з.....
Макарони для страви макаронник варять...
При замочуванні маса бобових збільшується....
Яку з вказаних круп ошпарюють окропом....
Коли солять бобові....
Пшоно перед варінням ошпарюють, щоб видалити з нього...
Для розсипчастої каші співвідношення крупи та води становить....
Приваром називають....
Зберігають готові каші на марміті при температурі 70 -80С протягом.....
Рисову кашу варять....
Вкажіть, яку кашу варять зливним способом...
При повторному нагріванні каш їх початкові властивості ....
Яка з перерахованих каш найшвидше старіє...
Бабка відрізняється від запіканки тим, що до їх складу входять ....
Горох варять протягом....
Вермішель варять протягом..
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома