Вкажіть розпушувачі пісочного тіста....
Яке борошно використовують для приготування пісочного тіста...
Вкажіть правильний варіант набору сировини для приготування пісочного тіста...
При якій температурі пісочного тіста формують із нього виробі....
Яке борошно використовують для приготування здобного прісного тіста...
Яке тісто готують із такого набору продуктів - борошно, цукор, масло або маргарин, яйця, вода, або сметана, сода ...
Вкажіть асортимент виробів із пісочного тіста...
Вкажіть причини виникнення таких дефектів у процесі приготування пісочного тіста, тісто не пластичне, при розкачуванні кришиться, а під час випікання з нього витікає жир
Вкажіть вироби із пісочного тіста що характеризуються такими органолептичними показниками: форма човника, поверхня рівномірно зарум'янена, консистенція щільна м'яка ...
Яке тісто характеризується великим вмістом прянощів ,цукру,патоки та розпушувачів...
З якого тіста готують коврижку медову із начинкою...
Вкажіть сировину яку використовують для приготування пряничного тіста...
При випіканні вироби з пряничного тіста осіли, вкажіть причину...
Вкажіть виріб із пряничного тіста, що характеризується такими органолептичними показниками якості: виріб круглої форми, глазурований, поверхня блискуча, на зламі тісто порувате, добре пропечене, без закальця...
ВКАЖІТЬ НАБІР СИРОВИНИ для приготування основного бісквіта:
Вкажіть набір сировини для масляного бісквіта...
Який розпушувач додається до рецептури масляного бісквіта...
До якого часу збивають яєчну - цукрову суміш для бісквіта?
При якій температурі збивають масу для бісквіта?
При якій температурі випікають вироби із бісквітного тіста?
Скільки часу випікають н-ф для рулетів?
Скільки часу витримують бісквіт після випікання?
Який бісквіт готують із підігріванням?
Вкажіть причину виникнення такого дефекту як грудочки муки...
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома