Тести до теми- Приготування прісного листкового тіста.

Додано: 11 лютого 2023
Предмет:
Тест виконано: 24 рази
12 запитань
Запитання 1

При якій температурі випікають кошики з пісочного тіста.....

варіанти відповідей

200-220

150-180

230-250

220-240

Запитання 2

При приготуванні пісочного тіста використовують....

варіанти відповідей

Борошно, маргарин, цукор, меланж, сметану, сіль, ваніль,. амоній

Борошно, маргарин, цукор, меланж, соду, ваніль, амоній.

Борошно, маргарин, цукор, меланж, сіль, соду, ваніль, амоній

Борошно, меланж, сіль, соду, ваніль.

Запитання 3

Скільки пластів повинно бути в пісочному торті....

варіанти відповідей

Три

Один

Три та більше

Два та більше

Запитання 4

Що обов'язково вказується на маркуванні на коробці тортів......

варіанти відповідей

Назва, виробник

Дата виготовлення, термін реалізації, температура зберігання, вага, назва виробу, виробник

Вага, назва

Ціна, вага, назва виробу, та терміни реалізації

Запитання 5

Яким способом розпушують млинцеве тісто...

варіанти відповідей

Механічним

Біологічним і механічним

Хімічним

Біологічним

Запитання 6

Яке тісто характеризується великим вмістом прянощів, цукру, меду, патоки, та розпушувачів.....

варіанти відповідей

Пряничне

Прісне здобне

Пісочне

Заварне

Бісквітне

Запитання 7

Яку рідину використовують для приготування тіста для млинчиків...

варіанти відповідей

кефір

воду

молоко

сироватку

Запитання 8

Який термін реалізації тортів та тістечок зі заварним кремом.....

варіанти відповідей

36 годин

6 годин

12 годин

24-години

Запитання 9

Сировиною для приготування дріжджового тіста є.....

варіанти відповідей

Борошно, вода чи молоко, сіль, дріжджі, цукор, яйця

Борошно, вода, цукор, молоко, сіль

Борошно, цукор, дріжджі, сіль

Борошно, вода, цукор, сіль

Запитання 10

Сила борошна це...

варіанти відповідей

Здатність борошна поглинати вологу

Здатність борошна утворювати тісто з певними властивостями

Здатність борошна мати еластичну клейковину

Здатність борошна мати газоутворюючу властивість

Запитання 11

Для приготування якого тіста використовують борошно з сильною клейковиною...

варіанти відповідей

Заварного, вафельного

Дріжджового, листкового

Бісквітного

Заварного, листкового

Запитання 12

При якій температурі дріжджі припиняють свою життєдіяльність ...

варіанти відповідей

При-50С

При-60С

При-40С

При-35С

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест