В якому цеху роблять обробку м'яса та риби...
В якому цеху виготовляють млинці, вареники, пельмені...
Що з перерахованого обладнання не використовують в рибному цеху...
Які з перерахованих приміщень закладів ресторанного господарства відносять до підсобних...
Яка з перерахованих робіт кухарів - роздавальників не відноситься до основних робіт...
Для порціонування перших страв для відпуску використовують...
Який вид меню застосовують у шкільних столових...
Страви з яєць готують...
У ресторанах класу люкс не використовують посуд....
Який посуд використовують для запікання і подавання гарячої закуски з осетрини...
В якому цеху нарізають хліб...
В якому цеху проводять первину обробку яєць...
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома