Які типи обладнання на підприємствах ресторанного бізнесу споживають найбільше електроенергії?
Які технологічні та технічні напрями створення високоефективних ресторанних технологій відносять до основних?
Які рекомендації можуть бути для зниження витрат на кондиціювання повітря на підприємствах ресторанного господарства?
Які способи можуть бути використані для зниження витрати енергії на водоспоживання?
Які системи можуть бути використані для зниження витрат енергії на освітлення?
Які сфери роботи підприємств ресторанного бізнесу підлягають аналізу при проведенні енергетичного аудиту?
Які рекомендації можуть бути для підвищення енергетичної ефективності холодильного обладнання на підприємствах ресторанного бізнесу?
Якими етапами складається алгоритм енергетичного аудиту ресторану на підприємствах ресторанного господарства?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома