Основним призначенням ресторанного господарства є:
Чи згодні ви з твердженням , що ресторанне господарство – це
Функції ресторанного господарства:
Як вирозуієте , що таке індивідуальне ( сімейне) приватне підприємство ?
Приватне підприємство, це підприємство яке :
До закладів, що поєднують функцію виробництва і обслуговування та працюють на сировині відносять
Неповний робочий день встановлюється:
8. Заготівельне підприємство – це заклад
На класи підрозділяються :
Їдальня – це заклад ресторанного господарства:
Кафе – це заклад ресторанного господарства:
Чи згодні ви , що основним призначенням закладів ресторанного господарства є:
Доготівельні заклади – це заклади:
. До закладів ресторанного господарства без виробництва відносять
Чи згодні ви з твердженням , що ресторан :
Якість обслуговування впливає на:
За характером контингенту розрізняють такі заклади ресторанного господарства :
Загальнодоступний заклад ресторанного господарства – це :
Закритий заклад ресторанного господарства – це:
Робоче місце – це частина цеху
Розрахунок загалької площі цеху за формулою:
До заготівельних цехів відносять ...
До доготовочних цехів відносять...
Першим етапом оперативного планування є:
При складанні планового меню враховуються...
Асортиментний мінімум – це :
Загальна кількість страв, запланованих до випуску, визначається за формулою
Меню містить таку інформацію:
.Банкетне меню складають при прийманні замовлення з урахуванням
Для ресторану з вільним вибором страв послідовність запису страв у меню наступна:
При складанні калькуляційних карток керуються
Чи згодні ви з твердженням, що засновницькими документи товариства э:
Раціональна організація праці в ресторанному господарстві повинна вирішити:
Вирішення психофізіологічних завдань раціональної організації праці передбачає:
Чи згодні ви з твердженням, що технологічний розподіл праці передбачає :
Чи згодні ви з твердження, що поділ праці доцільним є :
Чи згодні ви з твердженням, що поопераційний поділ праці передбачає:
Чи згодні ви з твердженням , що кооперація-це:
Кооперація у середині підприємства ресторанного господарства передбачає
Працездатність -це:
Чи згодні ви з твердженням , що при 7-8-годинному робочому дні обідню перерву варто встановлювати через :
Лінійний графік виходу на роботу передбачає :
Стрічковий (ступінчастий) графік виходу на роботу передбачає :
Чи згодні ви з твердженням, що графік сумарного обліку робочого часу передбачає:
Норма виробітку – це :
Комбінований графік виходу на роботу передбачає:
Які підприємства відносяться до підприємств ресторанного господарства?
На які категорії поділяються ресторани?
Які з перерахованих підприємств не поділяються на класи?
На які типи поділяються їдальні?
Бари – це підприємства, які обслуговують відвідувачів:
Які джерела постачання харчової продукції підприємств ресторанного бізнесу ви знаєте ?
Обладнання розміщують у відповідності до:
Приміщення для обробки овочів повинно бути зв`язано з:
До доготовельних цехів відносять:
До заготівельних цехів відносять:
Тривалість робочого дня згідно з трудовим законодавством складає:
Згідно з трудовим законодавством, робочий тиждень складає
У денних графіках виходу на роботу встановлюєься
Загальна кількість страв що планується виготовляти, визначається по формулі
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома