Тестові завдання "Хлібобулочні вироби"

Додано: 9 жовтня
Предмет:
12 запитань
Запитання 1

До хлібобулочних виробів відносять

варіанти відповідей

хліб і булочні вироби;

хліб, булочні і сухарні вироби;

хліб, крекери, булочні, бубликові і сухарні вироби;

хліб, булочні, бубликові, здобні і сухарні вироби та деякі інші.

Запитання 2

Терміни зберігання хліба з житнього борошна

варіанти відповідей

16 год

24 год

28 год

36 год

Запитання 3

До булочних виробів належать

варіанти відповідей

батони, пиріжки, булки, булочки, калачі, плетеники, хали, сайки, ріжки

 батони, крекери, рулети, булки, булочки, калачі, плетеники, хали, сайки, ріжки

батони, булки, булочки, калачі, плетеники, хали, сайки, ріжки

батони, бублики, булки, пиріжки, хали, плетеники, сайки, ріжки

Запитання 4

До бубликових виробів належать

варіанти відповідей

бублики, баранки, сушка

бублики, баранки, сушка, кекси

бублики, баранки, сушка, крекери

 бублики, баранки, сушка, хлібні палички

Запитання 5

В Україні споживають хлібобулочних виробів на 1 людину

варіанти відповідей

 в рік 120-125 кг або в день 350-360 гр

в рік 150-175 кг або в день 450-460 гр

в рік 200-215 кг або в день 550-560 гр

в рік 250-260 кг або в день 700-720 гр

Запитання 6

До складу хлібобулочних виробів входять

варіанти відповідей

вода, білки, жири, інші речовин

вода, вуглеводи, білки, жири, органічні кислоти, мінеральні речовини

вуглеводи, білки, жири, мінеральні речовини

вода, жири, органічні та неорганічні сполуки

Запитання 7

У хлібі із житнього борошна в порівнянні з пшеничним міститься води

варіанти відповідей

менше

 на рівні

 більше

немає зовсім.

Запитання 8

Енергетична цінність хліба становить ккал/100 гр

варіанти відповідей

житнього 180-220, пшеничного 230-250

житнього 90-100, пшеничного 180-200

житнього 110-150, пшеничного 200-210

житнього 150-160, пшеничного 210-220

Запитання 9

Хліб оббивний із суміші пшенично-житнього борошна має таке співвідношення

варіанти відповідей

50 : 50

60 : 40

70 : 30

80 : 20

Запитання 10

До рецептури поліпшених видів житнього хліба входять

варіанти відповідей

борошно, вода, дріжджі

солод, патока, молочна сироватка, прянощі

борошно, вода, дріжджі, кмин

борошно, дріжджі, молочний порошок, цукор

Запитання 11

Асортимент пшеничного хліба залежно від рецептури поділяються на

варіанти відповідей

простий і поліпшений

поліпшений і здобний

простий, поліпшений і здобний

простий і здобний

Запитання 12

Хала переплітається з такої кількості джгутів

варіанти відповідей

двох

трьох

чотирьох і більше

не переплітаються

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест