Холодильне устаткування

10 запитань
Запитання 1

Яке призначення випарника в холодильній компресійній машині?

варіанти відповідей

в ньому проходить кипіння холодильного агенту;

він відбирає пари холодильного агенту;

він охолоджує пари холодильного агенту;

він охолоджує продукти.

Запитання 2

Для чого призначені камери шокового заморожування?

варіанти відповідей

для знижування температури продуктів та напівфабрикатів

для швидкого знижування температури продуктів та напівфабрикатів

для виробництва харчового льоду;

Запитання 3

Яка температура в середньо-температурному холодильному устаткуванні?

варіанти відповідей

–16…–18°С;

+10...+12°С;

0…–4°С;

0….+8°С.

Запитання 4

Як холодильне устаткування поділяється за ступенем герметичності охолоджувального обєму?

варіанти відповідей

на компресорні та абсорбційні;

відкрите та закрите;

з винесеним та вмонтованим холодильним агрегатом;

з натуральним та примусовим рухом повітря

Запитання 5

Для зберігання яких продуктів призначена низькотемпературна холодильна камера?

варіанти відповідей

овочів;

заморожених;

охолоджених;

фруктів.

Запитання 6

 Холодильні шафи призначені для:

варіанти відповідей

короткочасного зберігання охолоджених та заморожених продуктів;

довготривалого зберігання охолоджених та заморожених продуктів;

короткочасного зберігання охолоджених продуктів;

шокової заморозки продуктів.

Запитання 7

Холодильне устаткування установлюють у приміщенні, в якому  температура повітря не перевищує:

варіанти відповідей

+15°С;

+35°С;

+25°С;

+40°С.

Запитання 8

Процес зниження температури в продукті нижче кріоскопічної точки називають:

варіанти відповідей

плавлення

сублімація

заморожування

охолодження

Запитання 9

Види охолодження:

варіанти відповідей

природне та штучне

льодове,льодовосоляне

природне та сухим льодом

штучне та льодове

Запитання 10

мета застосування холодильного устаткування в закладах ресторанного господарства

варіанти відповідей

для зберігання сировини, напівфабрикатів, для приготування страв

для дотримання температурних умов

для уповільнення діяльності мікроорганізмів

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест