Вкажіть технологічні властивості борошна.
За хлібопекарськими властивостями пшеничне борошно поділяють ...
Біологічні розпушувачі – це:
Розпушувачі застосовують для того щоб...
Основною сировиною для приготування дріжджового тіста є:
Вкажіть, яку сировину просіюють перед використанням?
Скількома способами готують начинку з яблук?
Вкажіть набір придуктів для приготування налисників.
Налисники з начинкою з маку та меду подають ...
Налисники без начинки подають ...
Які ознаки готової опори?
Дріжджове тісто готують...
Для замішування дріжджового тіста воду підігрівають до температури ...
Унаслідок якого бродіння в тісті виділяється вуглекислий газ?
При якій температурі бродіння тіста припиняється?
Коли змазують вироби із дріжджового тіста місце перед випіканням?
При якій температурі випікають невеликі вироби із дріжджового тіста?
При якій температурі випікають великі вироби із дріжджового тіста?
Вкажіть причину виникнення такого недоліку при приготуванні дріжджового тіста - тісто не підходить або процес бродіння проходить мляво.
При випіканні вироби зменшуються в масі, цей процес називається:
Визначте назву виробу по зображенню.
Вкажіть розпушувачі для приготування прісного здобного тіста?
Вкажіть правильний варіант набору сировини для приготування здобного тіста.
Яку назву має напівкругла закрита піца, схожа на пиріг?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома