1. Чому кожна конфорка електричної плити має індивідуальний пакетний перемикач?
2. Для чого призначений терморегулятор «сухого ходу» в парогенераторі харчоварильного котла:
3. У харчоварильному котлі клапан-турбінка призначенний для:
4.Секційно-модульованою плитою з духовою шафою без бортів є:
5. Кришку харчоварильного котла відкривають:
6. Де знаходиться парогенератор у котлі:
7. Призначення електроконтактного манометра:
8.Вкажіть, при яких умовах не можна починати роботу на пароварильному котлі:
9. Які правила охорони праці біля електроплити є правильними:
10. Для яких способів обробки продуктів ШЖЕСМ-0,2 призначена?
11. Що означає цифрове позначення в жаровій шафі ШЖЕСМ-0,2?
12.Скільки жаровочних секцій має жарова шафа ШЖЕСМ-2?
13. Що є робочою поверхнею плити?
14. Яке устаткування має механізм перевертання (маховик):
15. Як здійснюється регулювання температурних режимів у сковородах?
16. Розшифровується КХЕ-60:
17. Для регулювання нагріву конфорок у плиті ПЕСМ-4Ш передбачено:
18. Якщо під час роботи кип’ятильника із сигнальної трубки витікає холодна вода, а з водозбірного крана-тепла, значить:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома