1. Визначте правильне твердження.
2. Традиційними для української кухні є страви
3. Визнач принцип раціонального харчування за описом: "означає, що калорійність раціону не повинна перевищувати енергетичних затрат організму".
4. М'язова витривалість - це
5. Отруєння може бути спричинене
6. До бактерій, які спричиняють харчове отруєння НЕ належить
7. Оберіть хвороби, до яких призводить незбалансоване харчування (кілька правильних відповідей):
8. Визначте вид харчового отруєння за симптомами: сильно виражена сухість у роті, порушення близького зору, запаморочення, стомлюваність, ураження м'язів шиї та кінцівок, напередодні хворий вживав рибні консерви.
9. Оберіть отруйні гриби (кілька правильних відповідей)
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома