Тістечка

Додано: 8 травня 2020
Предмет: Технології
Копія з тесту: Тістечка
10 запитань
Запитання 1

Яким чином додавання цукру впливає на якість готового тіста

варіанти відповідей

воно стає мяким та вязким

воно стає твердим

воно стає розсипчастим

Запитання 2

Яким чином впливає додавання жиру до бісквітного напівфабрикату?

варіанти відповідей

воно стає вязким в звязку з дегідратацією білків

воно стає пухким

воно стає розсипчастим і знижується набряклість колоїдів

Запитання 3

Бісквітний н/ф збивають?

варіанти відповідей

15-20 хв.

50-55 хв.

25-45 хв.

Запитання 4

Особливість приготування бісквіту "Буше" полягає в додавані?

варіанти відповідей

Молока

окремо збитих жовтків та білків

він готується без додавання жовтків

Запитання 5

Особливості приготування бісквіту "Нового"

варіанти відповідей

додають коньяк

додають сік

додають воду

Запитання 6

Білково-повітряний н/ф збивають на протязі

варіанти відповідей

10-5 хв

20-40 хв

15-20 хв

Запитання 7

При якій t0 випікається бісквітний н\ф?


варіанти відповідей

t0=170-1750

t0=200-2150

t0=190-2000

Запитання 8

Підготовлену масу для заварного тіста охолоджують до........

варіанти відповідей

t=80-850С 

t=50-550С 

t=70-750С 

Запитання 9

Для приготування бісквітного н/ф, меланж з’єднують з цукром і цю масу підігрівають до t.........

варіанти відповідей

t=80-900С 

t=40-500С

t=80-850С    

Запитання 10

Тістечка штучні випікають при температурі.......


варіанти відповідей

t0=250-2600C.

t0=240-2450C.

t0=270-2800C.

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест