Виброжене тісто- ознаки:
Готовність тістових напівфабрикатів визначають?
Тісто має різкий спиртовий запах, підвищену кислотність, чому?
Найчастіше тісто на сухих сумішах готують?
Сухі суміші найчастіше використовують для замісу тіста на підприємствах?
Густу опару краще використовувати для приготування?
При приготуванні опари куда вносять дріжджі?
Які опари містять вдвічі меньше борошна порівняно з густими?
Які опари транспортують трубопроводами?
В якому способі приготування тіста час приготування скорочується майже вдвічі?
Для хлібних виробів масових видів , який спосіб не застосовують?
Для якого способу приготування тіста потрібно: більше обладнання і більша площа приміщення?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома