Тісто- опари

Додано: 22 листопада
Предмет:
12 запитань
Запитання 1

Виброжене тісто- ознаки:


варіанти відповідей

починає опадати

бродіння закінчується до опадання

Запитання 2

Готовність тістових напівфабрикатів визначають?

варіанти відповідей

органолептично

фізико- хімічно

органолептично і фізико- хімічно

Запитання 3

Тісто має різкий спиртовий запах, підвищену кислотність, чому?

варіанти відповідей

багато дріжджів

багато цукру

перебродило

Запитання 4

Найчастіше тісто на сухих сумішах готують?

варіанти відповідей

однофазним способом

двохфазним способом

Запитання 5

Сухі суміші найчастіше використовують для замісу тіста на підприємствах?

варіанти відповідей

малої потужності

великої потужності

Запитання 6

Густу опару краще використовувати для приготування?

варіанти відповідей

булочних виробів

хлібних виробів

всі види хлібних виробів

Запитання 7

При приготуванні опари куда вносять дріжджі?

варіанти відповідей

в першу фазу(опару)

в другу фазу( тісто)

без різниці

Запитання 8

Які опари містять вдвічі меньше борошна порівняно з густими?

варіанти відповідей

велику густі

рідкі

густі

Запитання 9

Які опари транспортують трубопроводами?

варіанти відповідей

густі

рідкі

рідкі і густі

Запитання 10

В якому способі приготування тіста час приготування скорочується майже вдвічі?

варіанти відповідей

однофазний

двохфазний

трьохфазний

Запитання 11

Для хлібних виробів масових видів , який спосіб не застосовують?

варіанти відповідей

опарні

безопарні( прискорені)

Запитання 12

Для якого способу приготування тіста потрібно: більше обладнання і більша площа приміщення?

варіанти відповідей

опарний

безопарний

на сухих сумішах

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест