1. Процент втрати маси при смаженні птиці
Заправлені тушки великої птиці перед смаженням натирають:
При приготуванні курчати–табака, курча ріжуть
Час зберігання у гарячому стані смажених цілих тушок птиці повинно бути не більше
Філе курки доводять до готовності в жаровій шафі
Тривалість смаження курчат
Котлету по – київськи смажать у фритюрі
Порціоновані шматочки птиці прогрівають :
Січеники з птиці подають на порцію по :
а) 2шт
б)
в)
г) 4шт
Страви з котлетної маси зберігають гарячими не більше
а)
б) 15-хв
в)
г)
Час смаження качки фаршированої:
Січеники формують :
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома