ТПЇ 36 гр. Страви з смаженої птиці.

Додано: 10 листопада 2021
Предмет:
Тест виконано: 110 разів
12 запитань
Запитання 1

1. Процент втрати маси при смаженні птиці


варіанти відповідей

25-40%  

30-35% 

35-40%   

Запитання 2

Заправлені тушки великої птиці перед смаженням натирають:


варіанти відповідей

цукром    

сіллю 

борошном   

сухарями  

Запитання 3

При приготуванні курчати–табака, курча ріжуть

                  

варіанти відповідей

на порціонні куски   

розрубати по грудній кістці

на філе 

Запитання 4

Час зберігання у гарячому стані смажених цілих тушок птиці повинно бути не більше

               

варіанти відповідей

6год

12год    

1год   

Запитання 5

Філе курки доводять до готовності в жаровій шафі


варіанти відповідей

2-3хв 

5хв

15хв  

Запитання 6

Тривалість смаження курчат


варіанти відповідей

10-15хв

15-20хв

20-30хв     

30-35хв

Запитання 7

Котлету по – київськи смажать у фритюрі


варіанти відповідей

2-3хв

5-7хв

3-5хв  

Запитання 8

Порціоновані шматочки птиці прогрівають :


варіанти відповідей

5-7хв     

8-10 хв      

10-12хв

Запитання 9

Січеники з птиці подають на порцію по :

а) 2шт                                                                

б)

в)                                                                     

г) 4шт

варіанти відповідей

2шт   

1шт

3шт     

Запитання 10

Страви з котлетної маси зберігають гарячими не більше

а)                                                           

б) 15-хв

в)                                                                   

г)

варіанти відповідей

10хв    

30хв      

40-хв

Запитання 11

Час смаження качки фаршированої:


варіанти відповідей

45-60хв  

30хв

1,5год

Запитання 12

Січеники формують :


варіанти відповідей

круглої

приплюснутої

овально-приплюснутої форми    

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест