Біотехнологія-це...
Мікробну природу бродіння у 1862р. дослідив
Хімозин,вироблений....
Слово "біотехнологія" 1919р. вперше вжив...
Буряк-це сировина,із якої за допомогою живих організмів(свиней) отримують кінцевий продукт...
Перший дріжджовий хліб з'явився в...
Квашення надає овочам...
Мікроорганізми- дріжджі,які живуть у природі на ягодах винограду,потрапляють до вичавленого виноградного соку та перетворюють його на вино завдяки процесу спиртового бродіння...
До складу йогорту входять культури...(2 відповіді)
Раніше хімозин виділяли зі шлунків
Пиво за надмірного споживання заподіє значну шкоду здоров'ю...
У виробництві яких сирів використовують кілька видів їстівної плісняви пеніцилу...(виберіть декілька правильних відповідей)
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома