Трудове навчання (бутерброди)

Додано: 10 січня
Предмет: Трудове навчання, 5 клас
12 запитань
Запитання 1

Продукти для бутербродів повинні бути

варіанти відповідей

свіжі, тонко нарізані ,поєднуються за смаком та кольором

не важливо ,як нарізані

трішки зіпсованні

Запитання 2

Як кладуть продукти на бутерброди?

варіанти відповідей

Чим більше ,тим краще

Щоб більше помістилося

продукти повинні повністю покривати хліб,але не звисати з нього

Запитання 3

Вид бутерброда

варіанти відповідей

відкритий

закритий

Запитання 4

Вид відкритих бутербродів

варіанти відповідей

простий

складний

тарталетки

Запитання 5

Вид закритого бутерброда

варіанти відповідей

Гамбургер

сенгвіч

Запитання 6

Вид бутерброда

варіанти відповідей

закритий

відкритий

сенгвіч

гамбургер

Запитання 7

Гарячі бутерброди можна отримати

варіанти відповідей

опустивши їх в гарячу воду

помістити в духову шафу

Запитання 8

канапе це

варіанти відповідей

мініатюрний закусочний бутерброд

різні продукти надіті на шпашку

Запитання 9

прісні корзинки наповненні гарячою або холодною начинкою

варіанти відповідей

канапе

бутерброди

тарталетки

Запитання 10

з яких продуктів роблять солодкі бутерброди

варіанти відповідей

роблять на основі білого хліба або бисквіта

роблять на основі хліба з додаванням ковбасних виробів

Запитання 11

як потрібно сервірувати стіл

варіанти відповідей

щоб він мав привабливий вигляд

сервірувати не потрібно

Запитання 12

Вимоги до готових бутербродів

варіанти відповідей

готуються перд подачею

готуються за 3 години перед подачею

термін зберігання 5днів

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест