За температурою подавання перші страви поділяють на
За характером рідкої основи перші страви поділяють на:
Перша страва української кухні основним продуктом для якої є солоні огірки називається ?
В яких перших стравах, як правило, продукти не проходять теплову обробку ?
Основним продуктом цієї першої страви є капуста ?
Різновид супу, в якому як рідку основу використовують молоко, має назву ?
Із запропонованих назв оберіть холодні перші страви
Оберіть на якій картинці зображено рибну юшку ?
Оберіть на якій картинці зображено солянку ?
Відкривати кришку із гарячої каструлі необхідно рухом ?
Каструлі заповнювати продуктами необхідно на .
Оберіть рецепт окрошки збірної
Обов'язковими складовими частинами борщу є
Холодні супи зберігають і подають ?
За способом приготування розрізняють перші страви ?
До заправних супів відносяться ?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома