Українські страви.Борщ

Додано: 1 квітня 2022
Предмет: Трудове навчання, 8 клас
Тест виконано: 144 рази
6 запитань
Запитання 1

Якої форми нарізають капусту для борщу «Полтавський» ?

варіанти відповідей

соломка;

шашки

шаткування

Запитання 2

Який борщ перед подачею заправляють часником?

варіанти відповідей

Київський

Український

Сибірський

Запитання 3

Який смак повинен мати борщ?

варіанти відповідей

кислий;   

кисло - солодкий

солодкуватий;  

Запитання 4

При якій температурі подають гарячі супи?

варіанти відповідей

70-75ºС   

40 - 50ºС

80 - 85ºС

Запитання 5

 Якій тепловій обробці піддають білі коріння, моркву й цибулю лук при приготуванні борщів?

варіанти відповідей

пасерування;  

варіння;   

припускання

Запитання 6

Який борщ подають з пампушками?

варіанти відповідей

"Львівський";    

 "Чернігівський"; 

" Український"

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест