Урок 11. Приготування соусів

Додано: 2 червня 2020
Предмет:
Тест виконано: 2 рази
10 запитань
Запитання 1

На яких бульйонах готують білі соуси?

варіанти відповідей

Рибний, гірчичний

М’ясний, грибний

М’ясний, рибний

Запитання 2

Для посилення гостроти смаку до томатного соусу можна додати:

варіанти відповідей

Лимонну кислоту

Мелений перець

Гірчицю

Запитання 3

Для соусу білого з розсолом використовують:

варіанти відповідей

Огірковий розсіл

Розведений оцет

Капусний розсіл

Запитання 4

Біле вино для соусу можна замінити:

варіанти відповідей

Огірковим розсолом

Оцетом з цукром

Сумішшю спецій

Запитання 5

До холодних належать соуси:

варіанти відповідей

На воді

На олії

На яйцях

Запитання 6

Для освітлення соусу - майонезу використовують

варіанти відповідей

Лимонну кислоту

Гірчицю

Оцет

Запитання 7

Для довготривалого зберігання гірчиці необхідно:

варіанти відповідей

Поставити на сонці

Додати корицю, гвоздику

Розвести молоком

Запитання 8

Солодкі соуси готують:

варіанти відповідей

На фруктових і ягідних відварах

На м’ясо - кісткових відварах

На борошняних пасеровках

Запитання 9

Температура зберігання соусу майонез та салатних заправок:

варіанти відповідей

75°С

2-4°С

10-15°С

Запитання 10

Маринади і соуси з хріну зберігають при температурі 2-4°С:

варіанти відповідей

2 години

2-3 доби

До 5 діб

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест