Урок 15. Приготування страв з яєць та сиру

Додано: 4 червня 2020
Предмет:
Тест виконано: 2 рази
10 запитань
Запитання 1

Температура топлення яєчного жиру

варіанти відповідей

28°C

34-39°C

42-48°C

Запитання 2

До яєць столових відносим яйця які знесені і реалізуються

варіанти відповідей

Через 7 діб

До 7 діб

Понад 3 доби

Запитання 3

До свіжих яєць належать ті які зберігались при температурі

варіанти відповідей

2-6 °C не більше 30 діб

1-2 °C не більше 30 діб

1-2 °C понад 30 діб

Запитання 4

Яйця з масою 54г. належать до:

варіанти відповідей

Дієтичних

2 категорії

1 категорії

Запитання 5

Суміш яєчних білків і жовтків називається:

варіанти відповідей

Яєчний меланж

Яєчний дефект

Яєчний напівфабрикат

Запитання 6

Овоскоп - прибор для визначення:

варіанти відповідей

Розміру яєць

Свіжості яєць

Маси яєць

Запитання 7

При варінні яєць додають сіль для того, щоб

варіанти відповідей

Запобігти витіканню яйця

Добре відмити шкаралупу

Не утворився сірководень

Запитання 8

Температура смаження яєць основним способом

варіанти відповідей

100-120°C

140-160°C

180-220°C

Запитання 9

Тривалість зберігання страв з яєць?

варіанти відповідей

0-6°C - 3 доби

12-18°C - 2 години

Подають негайно

Запитання 10

До складу пряжени входять:

варіанти відповідей

Омлетна маса, борошно, сметана

Омлетна маса, крохмаль, молоко

Яйця, борошно, молоко

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест