Урок 16. Приготування холодних та гарячих страв з сиру

Додано: 10 червня 2020
Предмет:
Тест виконано: 144 рази
10 запитань
Запитання 1

Білок сиру:

варіанти відповідей

Казеїн

Міозин

Коагулін

Запитання 2

Яким способом готують м’який сир?

варіанти відповідей

Кислотним

Кислотно-сичужним

Роздільним

Запитання 3

Вміст жиру у напівжирного сиру

варіанти відповідей

5%

9%

18%

Запитання 4

За способом теплової обробки страви з сиру поділяють:

варіанти відповідей

Варені, тушковані, смажені

Варені, смажені, запечені

Запечені, припущені, гарячі

Запитання 5

Якщо сир дуже кислий, необхідно:

варіанти відповідей

Залити молоком

Додати цукор

Додати ще сиру

Запитання 6

При приготуванні вареників з вологого сиру частину борошна можна замінити:

варіанти відповідей

Крохмалем

Кус-кусом

Манною крупою

Запитання 7

З кислого сиру краще готувати:

варіанти відповідей

Сирники

Запіканки

Пухкеники

Запитання 8

Сирники стають твердими від:

варіанти відповідей

Крохмалю

Цукру

Манної крупи

Запитання 9

Сирники розпливаються від:

варіанти відповідей

Цукру

Яйця

Борошна

Запитання 10

Теплова обробка страви кільця сирні?

варіанти відповідей

Смажать на сковороді

Смажать у фритюрі

Запікають у жаровій шафі

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест