Урок 23. Приготування страв з морепродуктів

Додано: 18 червня 2020
Предмет:
Тест виконано: 34 рази
11 запитань
Запитання 1

Раків варять у воді

варіанти відповідей

Живими

Нарізаними на шматки

Тільки лапки

Запитання 2

Раків варять з моменту закипання рідини

варіанти відповідей

12-15 хв

30 хв

1 година

Запитання 3

Для страви креветки з підливою використовують креветки:

варіанти відповідей

Обкачені в борошні

Смажені

Варені

Запитання 4

Кальмари варять у киплячій підсоленій воді

варіанти відповідей

5 хв

15 хв

30 хв

Запитання 5

Морський гребінець варять у киплячій підсоленій воді на 1 кг філе

варіанти відповідей

0,5 л води, 5 г солі

2 л води, 60 г солі

5 л води, 60 г солі

Запитання 6

Морський гребінець варять у киплячій підсоленій воді на 1 кг філе

варіанти відповідей

0,5 л води, 5 г солі

2 л води, 60 г солі

5 л води, 60 г солі

Запитання 7

Для варіння раків у пиві або хлібному квасі на 10 шт. раків беруть рідини

варіанти відповідей

0,5 л

1 л

3 л

Запитання 8

Креветки запечені під сметанним соусом

варіанти відповідей

Посипають заленню

Посипають тертим сиром

Посипають паніруівальними сухарями

Запитання 9

Морепродукти не рекомендують варити довше ніж 15 хв, тому що:

варіанти відповідей

Зменшуються в об’ємі

Розмякшуються

Твердіють, ущільнюються

Запитання 10

Морепродукти багаті

варіанти відповідей

Козеїном

Денатурованими білками

Повноцінними білками

Запитання 11

Для варіння кальмарів 1кг у киплячій підсоленій воді беруть:

варіанти відповідей

0,5 л води, 5 г солі

2 л води, 20-40 г солі

5 л води, 100-200 г солі

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест