Урок12. Нарізування овочів складними формами.

Додано: 2 червня 2020
Предмет:
Тест виконано: 2 рази
10 запитань
Запитання 1

До складних форм нарізування картоплі відносять:

варіанти відповідей

Спіраль, часточки, скибочки

Спіраль, часнички, груші

Часнички, кульки, часточки

Запитання 2

При нарізуванні бочечок, кульок, груш, горішків вручну застосовують спосіб:

варіанти відповідей

Обточування

Калібрування

Сульфітування

Запитання 3

Для нарізування моркви складними формами застосовують способи:

варіанти відповідей

Обчишення та вирізання

Обточування та карбування

Сортування та калібрування

Запитання 4

Складні форми нарізування моркви:

варіанти відповідей

Соломка, скибочки

Часнички, кульки

Зірочки, шестерні

Запитання 5

Капусту нарізають:

варіанти відповідей

Шашками, часточками

Брусочками, стружкою

Скибочками, спіральками

Запитання 6

Для оздоблення страв з цибулі нарізать квіти:

варіанти відповідей

Рози, гладіолуси

Лілії, хризантеми

Тюльпани, волошки

Запитання 7

Щоб освіжити зівялу зелень петрушки, кропу, необхідно:

варіанти відповідей

Покласти в теплу солону воду

Залити гарячою водою

Покласти в холодну підкислену воду

Запитання 8

Для оформлення страв редиску нарізають у вигляді:

варіанти відповідей

Троянди

Лілії

Зірочки

Запитання 9

Художня різьба з овочів та фруктів називається:

варіанти відповідей

Січення

Булінг

Карвінг

Запитання 10

Кавунний мед - це:

варіанти відповідей

Артишок

Нардек

Майоран

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест