Надати відповіді на питання. В деяких питаннях є по декілька правильних відповідей, тому надавайте відповіді уважно!
Які оздоблювальні напівфабрикати використовують для борошняних кондитерських виробів?
(оберіть правильні відповіді)
За якими органолептичними ознаками можна визначити щільність сиропу?
(оберіть правильні відповіді)
До якої температури та проби уварюють цукровий сироп при приготуванні крему білкового заварного?
Якщо яєчні білки не збиваються до потрібного об'єму при приготуванні білкового крему, в чому може бути причина?
(оберіть правильні відповіді)
Для чого використовують сироп ТИРАЖ?
(оберіть правильні відповіді)
У якому співвідношенні з'єднують цукор і воду при приготуванні цукрового сиропу для крему масляного "нового"?
Якщо під час збивання масла виділилася волога при приготування крему масляного, яка причина виникнення цього браку?
(оберіть правильні відповіді)
Білкові креми використовують для:
(оберіть правильні відповіді)
Який термін зберігання білкових кремів, та виробів оздоблених білковими кремами?
Вироби оздобленні білковим сирцевим кремом, для покращення вигляду, смаку і стійкості форми рекомендується -
(оберіть правильний варіант)
У якому співвідношенні з'єднують цукор і воду при приготуванні цукрового сиропу для крему білкового заварного?
Які інгрідієнти необхідні для приготування крему вершкового?
(оберіть правильні варіанти)
Який термін зберігання заварних кремів та кондитерських виробів оздоблених заварним кремом?
Заварні крема використовують для -
(оберіть правильні варіанти)
Який термін зберігання масляних кремів та кондитерських виробів оздоблених масляними кремами?
Які вимоги до якості крему заварного?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома