Зберігаємо спокій. Віримо в ЗСУ. Разом до перемоги!
Toggle navigation
Журнал
Бібліотека
Тести
Помічник
AI
Підвищення кваліфікації
Всі можливості
Вебінари
Конференції
Курси
Конкурси
Олімпіада
Інше
Чат
AI
Лабораторні
Проєкти
×
Я учень
Вхід
Реєстрація
Зареєструватись
Вже зареєстровані?
Увійти
Порхун Леся Сергіївна
Полтавська область, м.Кременчук
Майстер виробничого навчання
Місце роботи
РЦ ПТО №1 м. Кременчука
Розробки та тести
Знайдено 19 матеріалів
ТЕСТ
Предмет "Охорона праці" (підсумковий урок)
25 жовтня 2023
ТЕСТ
Узагальнення знань. Тема: "Приготування оздоблювальних напівфабрикатів для кондитерських виробів"
26 листопада 2022
ТЕСТ
АРТ - ДИЗАЙН, ЯК МИСТЕЦТВО В КУЛІНАРІЇ
23 вересня 2022
ТЕСТ
предмет "Основи рекламного маркетингу та дизайну" . Тема: "Реклама, як інструмент маркетингу"
12 вересня 2022
ТЕСТ
Дизайн виробництва (КШ-23-3)
29 травня 2022
ТЕСТ
Організація виробництва кондитерського цеху
28 березня 2022
ТЕСТ
Дизайн виробництва (професія "Кондитер") урок 34/35
18 березня 2022
ТЕСТ
Оздоблення тортів та тістечок кремами, фруктами, ягодами та желе.
21 лютого 2022
ТЕСТ
Технологія приготування оздоблювальних напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів.
25 листопада 2021
doc
Урок виробничого навчання "Приготування омлетів. Способи оформлення та подачі страв".
20 листопада 2021
ТЕСТ
Технологія приготування фаршів та начинок для виробів з тіста
14 листопада 2021
ТЕСТ
Основні речовини харчових продуктів. Характеристика сировини та підготовка її до виробництва. Види сировини та вимоги до якості сировини і напівфабрикатів.
2 листопада 2021
ТЕСТ
Приготування оздоблювальних напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів.
29 жовтня 2021
ТЕСТ
Основи декорування кондитерських виробів ІІІ курс ІІ семестр
28 лютого 2021
ТЕСТ
ДОПОМІЖНЕ УСТАТКУВАННЯ
22 травня 2020
ТЕСТ
Устаткування для смаження - фритюрниці
12 травня 2020
ТЕСТ
Устаткування для смаження - плити газові та електросковороди.
11 травня 2020
ТЕСТ
Онлайн - тест з предмету "Устаткування для смаження - плити електричні"
6 травня 2020
doc
Урок виробничого навчання на тему: "Приготування прісного тіста та виробів з нього: вареників з різними фаршами".
10 січня 2019
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку
Додати розробку
Реєстрація на сайті «На Урок»
Зареєструватись за допомогою Facebook
Зареєструватись за допомогою Google
або
Прізвище
Ім'я
Email
Пароль
Реєструючись, ви погоджуєтеся з
угодою користувача
та
політикою конфіденційності
.
Зареєструватись
Вже зареєстровані?
Спробуйте увійти
×
Давай дружити!
Оновлення «На Урок» — в кожну стрічку Facebook
Дякую, Я вже давно з вами
×
Розсилка «На Урок»
Ми надсилатимемо наші цікаві та дуже корисні статті щоп’ятниці
Ваш e-mail
Підписатись
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!