Узагальнення знань з предмету "Технологічне обладнання"

Додано: 30 квітня 2020
Предмет:
Тест виконано: 124 рази
30 запитань
Запитання 1

Межі регулювання товщини нарізання хліба (ММ):

варіанти відповідей

5-20

7-30

7-25

Запитання 2

У МРХ - 200 завантажувальна камера закривається:

варіанти відповідей

кришкою


запобіжної гратами

відкидний щиток

Запитання 3

Хліб закріплюється:

варіанти відповідей

захватом

ременем

кронштейном

Запитання 4

Як часто заточують пусковий ніж в хліборізці:

варіанти відповідей

1 раз на тиждень


1 раз на місяць

щодня

Запитання 5

Товщина нарізки продукту встановлюється за допомогою

варіанти відповідей

лімба


рукоятки

ножа

Запитання 6

Чим фіксується положення продукту в машинах для нарізання гастрономічних продуктів:

варіанти відповідей

лотками

опорами

столом

Запитання 7

У СВЧ «Електроніка» на панелі знаходяться:

варіанти відповідей

обертовий диск

   


реле часу

патрубок

Запитання 8

Метеорологічні вимоги, що ставляться до вагів наступні:


варіанти відповідей

 Стійкість показників, нейтральність, міцність конструкцій;


  Швидкість зважування, наглядність показників, ретельність зібрання;


Стійкість показників, точність зважування, чутливість, постійність показників

Запитання 9

Холодильні компресорні машини складаються з таких основних частин:

варіанти відповідей

Випарник, конденсатор, компресор, регулюючий вентиль;

 Ротор, статор, шпиндель, дросельний кран;


 Лімб, капілярна трубка, радіатор, компенсатор;


 Вірні відповіді 2 і 3.


Запитання 10

При роботі з контрольно-касовими апаратами Z-звіт знімається касиром:

варіанти відповідей

В кінці поточного місяця в присутності адміністратора;


На початку місяця в присутності адміністратора;


Під час роботи в будь-який час в присутності адміністратора;


В кінці зміни в присутності адміністратора.

Запитання 11

Побутові холодильники призначені для :


варіанти відповідей

Короткочасного зберігання в низькотемпературному відділі та в холодильній камері;


Тривалого зберігання в морозильній камері та короткочасного в холодильній камері;

Довготривалого в холодильному відділі;


Вірні відповіді 1 і 3.


Запитання 12

Вкажіть неправильну відповідь. Контрольно-касові апарати класифікуються :


варіанти відповідей

 Автономні;


Пасивно-системні;

 Активні системні;

Лічильникові;

 Фіскальні регістратори


Запитання 13

Яке призначення блокування дверей в мікрохвильових печах:

варіанти відповідей

для захищення працівників від струму НВЧ;


для створення вакууму при обробці продукту;

для захищення працівників від можливих опіків.

Запитання 14

Як забеспечується рівномірне нагрівання продукту під час обробки в мікрохвильових печах?

варіанти відповідей

вентилятором;

трансформатором;

обертовим столиком, який приводиться в рух мікродвигуном.

Запитання 15

За допомогою якого пристрою енергія від магнетрона передається в робочу камеру мікрохвильової печі?

варіанти відповідей

резонатором;

робочим магнітом;

хвилеводом;

Запитання 16

Які операції повинен зробити контролер-касир після отримання всіх звітів?

варіанти відповідей

 відключити касовий апарат від електромережі;

закрити ключем шуфляду для грошей;

 перевірити кількість стрічки в бобінах;

отриманні звіти підклеїти в журнал;

 підрахувати гроші;

Запитання 17

Чи потрібно вклеювати звіт "х" в книгу ОРО?

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 18

 Хто несе відповідальність за недостачу грошей у касі?

варіанти відповідей

адміністратор;

контролер-касир;

старший касир;

Запитання 19

Який документ повинен оформити магазин при поверненні грошей покупцю?

варіанти відповідей

звіт

акт

касовий ордер

Запитання 20

Що вручає касир покупцю разом зі здачею?

варіанти відповідей

товарний чек;

розмінні гроші;

пакет

Запитання 21

Який звіт отримує касир при закритті зміни?

варіанти відповідей

поточний звіт;

 звіт "Х";

звіт " Z"

Запитання 22

Яка інформація висвітлюється на дисплеї торгових електронних 

ваг?

варіанти відповідей

ціна за 1 кг, маса, вартість товару;

вартість товару, маса; 

маса, ціна за 1 кг;

загальна вартість покупки.

Запитання 23

Клавіша «Т» в електронних вагах призначена для:

варіанти відповідей

вибірки маси тари

визначення категорії товару

ввімкнення табло «Вартість товару»

визначення вартості штучного товару

Запитання 24

Принцип дії електронних ваг полягає у:

варіанти відповідей

перетворенні сили тяжіння вантажу у цифрові коди, які обробляються мікропроцесором

перетворенні сили тяжіння вантажу в електричний частотно- модульований сигнал, який індукується на відліковому пристрої 

перетворенні сили тяжіння вантажу в електричний частотно- модульований сигнал, який обробляється спеціалізованим мікро­ процесором, перетворюється в цифровий код та індукується на відліковому пристрої

перетворенні сили тяжіння вантажу в цифровий код та відтворення на відліковому пристрої

Запитання 25

Що таке допустима похибка при зважуванні на електронних вагах?

варіанти відповідей

допустима різниця маси при зважуванні на вагах у порівнянні зі зразковими вагами

допустима різниця вартості при зважуванні на вагах у орівнянні зі зразковими вагами 

допустима різниця маси тари при зважуванні на вагах у порівнянні зі зразковими вагами

Запитання 26

Клавіша «С» в електронних вагах призначена для:

варіанти відповідей

скидання показань на індикаторі «Ціна»

скидання показань на індикаторі «Маса» 

скидання показань на індикаторі «Вартість»

скидання показань на всіх індикаторах

Запитання 27

Який порядок зважування товару в тарі?

варіанти відповідей

набрати ціну товару, встановити тару на товарний майданчик, покласти товар у тару, натиснути клавішу «Т»

встановити на товарний майданчик тару, натиснути клавішу «Т», покласти товар, набрати ціну 

встановити на товарний майданчик тару, покласти товар у тару, натиснути клавішу «Т», набрати ціну

натиснути клавішу «Т», встановити на товарний майданчик тару, покласти товар, набрати ціну

Запитання 28

За видом відлікового механізму є такі ваги:

варіанти відповідей

шкально-гирьові, циферблатні, цифрові електронні 

 електронні, важільні, стаціонарні

підвісні, стаціонарні, електронні, шкальні

електронні, шкальні, настільні, стаціонарні

Запитання 29

У закладах ресторанного господарства найбільше використо­вуються електронні ваги:

варіанти відповідей

шкальні, настільні, стаціонарні, кранові

рційні, автомобільні, товарні 

торгові, товарні, лабораторні, вагонні

торгові, порційні, товарні

Запитання 30

 Хто несе відповідальність за технічний стан і реєстрацію ваговимірювальної техніки на підприємстві?

варіанти відповідей

обслуговуючий персонал

матеріально відповідальна особа 

керівник підприємства 

керівник підрозділу 

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест