Межі регулювання товщини нарізання хліба (ММ):
У МРХ - 200 завантажувальна камера закривається:
Хліб закріплюється:
Як часто заточують пусковий ніж в хліборізці:
Товщина нарізки продукту встановлюється за допомогою
Чим фіксується положення продукту в машинах для нарізання гастрономічних продуктів:
У СВЧ «Електроніка» на панелі знаходяться:
Метеорологічні вимоги, що ставляться до вагів наступні:
Холодильні компресорні машини складаються з таких основних частин:
При роботі з контрольно-касовими апаратами Z-звіт знімається касиром:
Побутові холодильники призначені для :
Вкажіть неправильну відповідь. Контрольно-касові апарати класифікуються :
Яке призначення блокування дверей в мікрохвильових печах:
Як забеспечується рівномірне нагрівання продукту під час обробки в мікрохвильових печах?
За допомогою якого пристрою енергія від магнетрона передається в робочу камеру мікрохвильової печі?
Які операції повинен зробити контролер-касир після отримання всіх звітів?
Чи потрібно вклеювати звіт "х" в книгу ОРО?
Хто несе відповідальність за недостачу грошей у касі?
Який документ повинен оформити магазин при поверненні грошей покупцю?
Що вручає касир покупцю разом зі здачею?
Який звіт отримує касир при закритті зміни?
Яка інформація висвітлюється на дисплеї торгових електронних
ваг?
Клавіша «Т» в електронних вагах призначена для:
Принцип дії електронних ваг полягає у:
Що таке допустима похибка при зважуванні на електронних вагах?
Клавіша «С» в електронних вагах призначена для:
Який порядок зважування товару в тарі?
За видом відлікового механізму є такі ваги:
У закладах ресторанного господарства найбільше використовуються електронні ваги:
Хто несе відповідальність за технічний стан і реєстрацію ваговимірювальної техніки на підприємстві?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома