Види борошна. Макаронні вироби.

Додано: 6 жовтня 2022
Предмет: Трудове навчання, 7 клас
Копія з тесту: Види борошна
Тест виконано: 205 разів
8 запитань
Запитання 1

Борошно – продукт, який одержують подрібненням у порошок зерен ...

варіанти відповідей

різних культур

тільки пшениці

тільки вівса

Запитання 2

Пшеничне борошно за призначенням поділяється на .....

варіанти відповідей

хлібопекарське

макаронне

кондитерське

Запитання 3

Воно світле за кольором, тонке за помолом, має достатню кількість крохмалю і білків, щоб утворювати пластичне тісто, яке легко бродить і формується.

варіанти відповідей

це кондитерське борошно

хлібопекарське борошно

макаронне борошно

Запитання 4

Макаронне борошно виготовляють із....

варіанти відповідей

тільки з м'якої пшениці

тільки із твердої пшениці

із твердої і високоскловидної м'якої пшениці

Запитання 5

Переваги макаронних виробів

варіанти відповідей

 гарно зберігаються 

 транспортабельні

 швидко и зручно готуються

 гарно засвоюються

Запитання 6

Основна сировина для приготування макаронів:

варіанти відповідей

 вода

 дріжджі

 сіль

 борошно

Запитання 7

Натуральна харчова добавка, яка надає фіолетового кольору макаронним виробам

варіанти відповідей

 буряк

морква

 гарбуз

шпинат

Запитання 8

Скільки часу варять макаронні вироби?

варіанти відповідей

20 хвилин

12 хвилин

залежить від виду

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест