Котлетна маса це?
Для яких напівфабрикатів котлетну масу готують із меншою кількістю хліба ( на 10%)
Котлетну масу порціонують 1-2 шт. на порцію), обкачують у червоній паніровці, надають овально- приплюснутої форми з одним загостреним кінцем до 2,0 см завтовшки, 10-12 см завдовжки і 5 см завширшки.
Котлетну масу порціонують (1-2 шт. на порцію), обкачують у червоній паніровці, надають приплюснуто- округлої форми до 2 см завдовжки, 6 см у діаметрі.
Котлетну масу порціонують (1шт. на порцію), обкачують у Червоній паніровці, надають овально- приплюснутої форми 1 см завтовшки.
Які кістки непридатні для приготування бульонів
За консистенцією каші поділяють на: ...
Із 1 кг крупи можна приготувати 2,1-3 кг готової каші
Із 1 кг крупи можна приготувати 4-5 кг готової каші
Із 1 кг крупи можна приготувати 5-6 кг каші
Перед приготуванням бобові замочують
Для приготування борошняної пасеровки використовують борошно...
Пасерування борошна це?
Залежно від способу приготування борошняну пасеровку поділяють на...
За кольором борошняну пасеровку поділяють на...
Основою для приготування молочних соусів є?
Сметанний соус приготовлений на м'ясному бульоні або овочевими відварів використовують для?
Сметанний соус приготовлений на рибному бульйоні використовують для...
Скільки води та солі потрібно для варіння 10 яєць у шкарлупі?
Для чого додають сіль при варіння яєць у шкарлупі?
Для чого зварені яйця ополіскують холодною водою?
Залежно від кулінарного використання і тривалості варіння готують яйця?
Для отримання рідких яєць їх варять?
Скільки необхідно варити яйця щоб отримати яйця зварені "в мішечок"
Скільки хвилин варять яйця для отримання яйця зварені круто?
При приготуванні яєчні натуральної сіллю посипають?
Якої консистенції повинен бути жовток у яєчні натуральній?
Яка норма солі на 1 яйце для приготування яєчні натуральної?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома