Технологія приготування борошняних та кондитерських виробів

Додано: 16 березня 2020
Предмет:
Тест виконано: 22 рази
12 запитань
Запитання 1

Тістечка класифікуються відповідно до видів:

варіанти відповідей

тіста, з якого вони виготовлені

кремів, якими вони оздоблені

сировини, що входять в їх склад

Запитання 2

Вага тістечок має бути:

варіанти відповідей

17-90 г.

17-80 г.

17-110г.

Запитання 3

Для реалізації тістечка укладають:

варіанти відповідей

сотейник з кришкою

лотки з кришками

кондитерський лист

Запитання 4

Основа бісквітних тістечок

варіанти відповідей

фруктове желе

бісквітний пласт

марципан

Запитання 5

Бокові кромки бісквітного капсулю для тістечок нарізають:

варіанти відповідей

гарячим ножем

ножем пилкою

холодним ножем

Запитання 6

Заготовки для тістечок "Буше" висаджують:

варіанти відповідей

металевим кошиком

паперовим корнетиком

кондитерським мішком

Запитання 7

Приготування тістечок "Буше" полягає у збиванні:

варіанти відповідей

разом білків і жовтків з цукром

окремо білків і жовтків з цукром

тільки жовтків з цукром

Запитання 8

За способом приготування пісочні тістечка поділяються:

варіанти відповідей

нарізні та кулькові

нарізні та фігурні

фігурні та трикутникові

Запитання 9

Основа шарових тістечок:

варіанти відповідей

прісний шаровий напівфабрикат

дріжджовий шаровий напівфабрикат

прісне здобне тісто

Запитання 10

Випечену основу повітряних тістечок називають:

варіанти відповідей

"бушетками"

"меренгами"

"кошиками"

Запитання 11

Поверхня тістечок повинна мати чіткий малюнок, та:

варіанти відповідей

прикраси тільки з марципану

візерунок закінченого характеру

обовязково заглазуроване помадою

Запитання 12

Напівфабрикат для тістечка "Еклер" висаджують у вигляді:

варіанти відповідей

смужки

кільця

трикутника

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест