Цехова структура виробництва організовується в ЗРГ:
Безцехова структура виробництва, застосовується в ЗРГ:
М′ясо - рибні цехи організовуть:
На лінії обробки м′яса встановлюють:
Для обробки риби в цеху встановлюють:
На які дві лінії поділяють роботу гарячого цеху?
Температура гарячого цеху за санітарними нормами не повинна перевищувати:
В гарячому цеху розташовують таке обладнання:
Холодні цехи на ПРГ призначені для:
В холодному цеху встановлють таке обладнання:
Температура подачі холодних страв і закусок відповідно сезону?
Яку продукцію виготовляють в кондитерському цеху?
Кондитерські цехи за кількістю виготовленої продукції за зміну (добу) поділяють на:
В кондитерському цеху використовують устаткування:
Термін зберігання кондитерських виробів?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома