Які матеріали використовують для пакування харчових продуктів?
Заморожування, пастеризація, ультрапастеризація - це:
Маринування, консервування з сіллю або цукром - це:
Зброджування, квашення - це:
Нагрівання продукту на декілька секунд до температури +135+150° і миттєве охолодження - це:
Нагрівання продукту до температури +60+65° декілька разів - це:
Речовина, якої у продукті найбільше, іде за чергою в складі продукту на етикетці:
У відділі бакалія можна придбати продукти:
Температура на полицях для зберігання молочної продукції не має перевищувати ...
Причинами появи шкідників у крупах є:
Спеціальну обробку харчових продуктів для запобігання псуванню і подовження терміну зберігання називають ...
Речовини, які збільшують термін зберігання харчових продуктів, запобігаючи від псування мікроорганізмами називаються:
Перші три цифри штрих-коду означають:
Найпоширенішим символом екопакування є:
Консерванти маркують літерою «Е» із порядковим номером:
Які існують способи консервування харчових продуктів?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома