Якість продукції – це … .
Які показники якості харчових продуктів умовно об’єднують в групу показників соціального призначення?
Встановлення відповідності якості конкурентної партії товару вимогам нормативної документації – це … .
Як називається метод дослідження, коли інформація відносно якості товарів визначається на основі аналізу думки наявних і потенційних споживачів?
Контроль якості товарів – це … .
Рівень якості – це … .
Класифікація товарів – це … .
Які існують методи класифікації?
Кодування товару – це … .
Асортимент товарів – це … .
Набір товарів різних груп, підгруп, видів і різновидів, які об’єднують за певною споживчою або товарною ознакою і які перебувають у сфері обігу, – це … .
Які існують види маркування товарів?
Носії виробничого маркування – це … .
Зберігання продовольчих товарів завжди супроводжується … .
Необхідною умовою доведення товарів до споживача без зниження якості і з найменшими втратами є … .
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома