Заправні супи

Додано: 1 листопада 2023
Предмет: Технології
10 запитань
Запитання 1

Вкажіть температуру подачі гарячих супів

варіанти відповідей

65 - 70

70- 75

75- 80

Запитання 2

 Для варіння концентрованого бульйону беруть на 1 кг продукту

варіанти відповідей

1, 25 л

2,5 л

3-4 л

Запитання 3

Для варіння нормального бульйону води використовують

варіанти відповідей

2 -3 л

4-5 л

6-7 л

Запитання 4

Спеції в супи додають


варіанти відповідей

за 5-7 хв. до готовності

 за 10 - 15 хв. до готовності

 за 20 -25 хв. до готовності

Запитання 5

Червоний столовий буряк нарізують для борщів?

варіанти відповідей

кубиками

часточками

скибочками

соломкою

брусочками

Запитання 6

У який борщ додають яблука?

варіанти відповідей

Чернігівський

Київський

Львівський

Запитання 7

На якому бульйоні готують борщ полтавський?

варіанти відповідей

грибному

із жирної свинини

із птиці

Запитання 8

Чи додають солодкий перець у борщ Київський?

варіанти відповідей

так

ні

за бажанням можна додати

Запитання 9

На якому бульйоні готують капусняк запорізький?

варіанти відповідей

м'ясному

із жирної свинини

рибному

із птиці

Запитання 10

Які крупи додають при приготуванні розсольника з крупою?

варіанти відповідей

перлова

гречана

рисова

вівсяна

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест