Заточування і доведення ножів - косяків.

Додано: 19 листопада 2020
Предмет: Трудове навчання, 9 клас
Тест виконано: 99 разів
12 запитань
Запитання 1

Яка шліфувальна шкурка має більшу зернистість ?

варіанти відповідей

Р400.

Р800.

Р280.

Запитання 2

В якості шліфувального матеріалу для шкурки використовують?

варіанти відповідей

Оксид хрому.

Оксид алюмінію.

Запитання 3

Яка наступність використання шліфувальної шкурки для заточування косяка ?

варіанти відповідей

Р280 -Р800 -Р600.

Р800 -Р600 -Р280.

Р280 -Р600 -Р800.

Запитання 4

Яка шліфувальна шкурка використовується для заточування ножа ?

варіанти відповідей

Водостійка.

Неводостійка.

Немає різниці.

Запитання 5

Колір пасти ГОІ залежить від процентного вмісту?

варіанти відповідей

Оксиду хрому.

Оксиду алюмінію.

Карбіду кремнію.

Запитання 6

Скількох кольорів буває паста ?

варіанти відповідей

4

7

6

Запитання 7

Якого кольору паста грубіша ?

варіанти відповідей

Чорного.

Зеленого.

Білого.

Запитання 8

Який кут загострення ножа - косяка ?

варіанти відповідей

20 - 25 градусів

25 - 30 градусів

30 - 35 градусів

Запитання 9

Заусениць, виникає при шліфуванні ножа, має бути ?

варіанти відповідей

На всій ріжучій кромці інструмента.

На носку інструмента.

На п'яті інструмента.

Запитання 10

Шліфувальну шкурку промивають водою для того ?

варіанти відповідей

Щоб прибрати частинки металу.

Щоб зберегти абразивну стійкість шкурки.

Обидві відповіді правильні.

Запитання 11

Під яким кутом до бруска ставлять ніж при заточуванні ?

варіанти відповідей

30 градусів.

20 градусів.

10 градусів.

Запитання 12

Під час полірування ножа на ремні рухи здійснюють ?

варіанти відповідей

На себе.

Від себе.

В обидві сторони.

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест