1. Який білок м’яса не засвоюється організмом людини?
2. Для приготування м’ясних напівфабрикатів застосовують такі прийоми:
3. Які частини яловичини використовують для приготування котлетної маси?
4. Сіль при варінні м’яса додають …..
5. Форми нарізування овочів для салатів
6. Назвіть складові котлетної маси?
7. Для чого білоголову капусту кладуть у підсолену воду?
8. Як розморожують м’ясо?
9. Як маркують дошки і ножі для салатів із сирих овочів?
10. Субпродуктами називають……..
11. М’ясо тушкують …..
12. Який вид теплової обробки здійснюється при температурі 120°С
13. Зрази готують із:
14. Панірування призначене для:
15. Яке обладнання використовують для подрібнення м’яса?
16. До яких напівфабрикатів належать «Котлети натуральні»?
17. Температура подачі ІІ страв:
18. Комбіновані способи теплової обробки:
19. До якого виду теплової обробки відносяться «Тюфтельки»
20. Способи приготування та оздоблення салатів:
21. Температура подачі холодних страв:
22. Салати подають:
23. Продукти для приготування салатів нарізають:
24. Заправлені салати із сирих овочів підлягають реалізації протягом:
25. При приготуванні салат із варених овочів швидко окислився, продукти не зберегли форму нарізування. Причина?
26. Салати прикрашають:
27. Електрична сковорідка СНЕ - 0,2 має :
28. Оберіть правильну відповідь:
29. Який вид інструктажу проводиться спеціалістом з охорони праці на підприємстві ?
30. Технічною причиною нещасних випадків на виробництві може бути:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома