В якому виробничому цеху ПРГ, виготовляють кондитерські вироби?
Які вимоги до збереження кондитерських виробів?
Як оцінють термін реалізації кондитерських виробів?
Перед відправкою в торгову мережу тістечка і рулети укладають на:
Чи дозволяється перевезення або переноска тістечок , рулетів, тортів поза цеху на відкритих листах або лотках?
Гарячий хліб і хлібобулочні вироби, щойно вийняті з печей, слід укладати :
Кондитерські вироби, в тому числі з кремом, реалізуються відповідно до вимог Санітарних правил і норм:
Забороняється затвердження нормативної та технічної документації на нові види хлібобулочних і кондитерських виробів, постановка їх на виробництво, продаж і використання у виробничих умовах без: . Необхідно узгодження , .
Кремові вироби після виготовлення і перед реалізацією повинні бути охолоджені до температури:
Дозволяється знаходження хліба та хлібобулочних виробів у продажу на підприємствах торгівлі після виходу з печі не більше:
Санітарну обробку обладнання, апаратури, тари, варильних котлів для сиропу, баків для зберігання сиропу, мірних бачків, трубопроводів виконують шляхом послідовного проведення таких операцій:
Скільки разів на рік проходять мед.огляд (проф.огляд) працівники харчової промисловості (кондитерської галузі)?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома