Приготування порційних напівфабрикатів з м’яса

Додано: 5 листопада
Предмет:
10 запитань
Запитання 1

Які бувають напівфабрикати за способом приготування

варіанти відповідей

великошматкові ;дрібношматкові ;порційні

порційні ;напівпорційні

смажені ;тушені ;порційні

Запитання 2

Які застосовують способирозморожування м’яса

варіанти відповідей

швидкий

повільний

у холодній воді,на повітрі

у гарячій воді

Запитання 3

з якої частини м’яса свинини нарізаютьнапівфабрикат ескалоп

варіанти відповідей

окіст

корейка

вирізка

Запитання 4

З якої частини м’яса свинини нарізають напівфабрикат антрекот

варіанти відповідей

вирізка

тонкий.товстий край

лопатка

Запитання 5

З якої частини м’яса свинини нарізають напівфабрикат котлета відбивна

варіанти відповідей

реберна частина корейки

грудинка

лопатка

Запитання 6

З якої частини м’яса нарізають напівфабрикат ромштекс

варіанти відповідей

вирізка

товстий.тонкий край

лопатка

Запитання 7

Під яким кутом нарізають напівфабрикат лангет

варіанти відповідей

90 градусів

40-45 градусів

30 градусів

Запитання 8

З якої частини вирізки нарізають напівфабрикат лангет

варіанти відповідей

з тонкої частини

з середньої частини

з потовщеної частини

Запитання 9

З якої частини м’яса нарізаютьнапівфабрикат шніцель відбивний

варіанти відповідей

корейка

тазостегнова частина

шия

Запитання 10

Під яким кутом нарізають напівфабрикат котлета відбивна

варіанти відповідей

45 градусів

90 градусів

60 градусів

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест