Згідно з давніми традиціями, український ......... готують на м'ясному чи овочевому бульйоні з додаванням м'яса (сала), буряка, картоплі, квасолі, капусти.
Питання - Яка страва пропущена ? замість точок вибрати правильну відповідь
According to ancient traditions, Ukrainian ......... is cooked in meat or vegetable broth with the addition of meat (lard), beetroot, potatoes, beans, cabbage.
Question - Which dish is missing? Choose the correct answer instead of dots
古くからの伝統によると、ウクライナの......は、肉(ラード)、ビートルート、ジャガイモ、豆、キャベツを加え、肉または野菜のスープで調理される。
問題-どの料理が欠けていますか? 点の代わりに正しい答えを選びなさい。
Для начинки вибирають один або кілька компонентів. Популярне є поєднання з сиром, вишнею, малиною.
Питання - Що це за страва?
フィリングには1つまたは複数の具材が選ばれる。カッテージチーズ、チェリー、ラズベリーとの組み合わせが人気。
質問:これはどんな料理ですか?
One or more ingredients are chosen for the filling. Combinations with cottage cheese, cherries, and raspberries are popular.
Question - What kind of dish is this?
Справжні українські. ........ готують з капустяного листя, злегка проварених або квашених. До появи рису, основу для начинки робили з кукурудзяної каші та пшоняної, в які додавали м'ясо, сало з засмажкою із цибулі. Сьогодні для класичного наповнення використовують свинячо-яловичий фарш, який змішують з рисом чи кукурудзяною крупою.
Питання - що це за страва
Real Ukrainian. ........ are made from cabbage leaves, lightly boiled or fermented. Before the advent of rice, the basis for the filling was made of corn and millet porridge, to which meat, lard and fried onions were added. Today, the classic filling is made with minced pork and beef, which is mixed with rice or corn grits.
The question is what kind of dish it is...
本場ウクライナの......キャベツの葉を軽く茹でるか発酵させたもの。米が登場する以前は、具はトウモロコシや雑穀の粥が基本で、そこに肉、ラード、炒めたタマネギが加えられていた。現在では、豚肉と牛肉のミンチを米やコーングリッツと混ぜ合わせたものが定番となっている。
問題は、それがどんな料理なのかということだ。
.....---холодна закуска з курячого чи свинячого м'яса. На першому етапі його довго варять на повільному вогні в бульйоні зі спеціями, цибулею, морквою та зеленню. На другому ― розливають в порційні тарілки та відправляють в холодильник до повного застигання. Найкраще смакує з хріном та гірчицею.
Що за страва
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома