Їжа та її компоненти харчові енергетичні потреби людини

Додано: 17 жовтня
Предмет: Біологія, 8 клас
11 запитань
Запитання 1

Оптимальна потреба у білків становить.....

варіанти відповідей

0,50

0.75

0.90

100

Запитання 2

Нестача білків призводить до

варіанти відповідей

Безсоння,випад волосся в так далі

Рвота, болить живіт

Стабільність біль у м'язах

Запитання 3

Оптимальна потреба у жирів....

варіанти відповідей

0,45

0,67

0,8-1

90

Запитання 4

Найвищу біологічну цінність мають жири які містять лінолеву кислоту - це ...

варіанти відповідей

Олія

Масло

Риба

М'ясо куряче

Запитання 5

Нестача жирів відображає

варіанти відповідей

Порушення зору

Рвоту

Випадання волосся

Запитання 6

Оптимальна потреба у вуглеводах.....

варіанти відповідей

До 3 г

До 5 г

До 23 г

До 7 г

Запитання 7

Співвідношення біллків,жирів , вуглеводів можна представити як...

варіанти відповідей

1:3:5

1:1:4

2:5:6

1:7:8

Запитання 8

Рослинні продукти жовтогарячого кольору проти вітамін

варіанти відповідей

А

Б12

С8

К4

Запитання 9

Нестача вітаміну А(ретинол) відображає....

варіанти відповідей

Зниження маси тіла

Рвоту

Загальне виснаження

Біль у м'язах

Запитання 10

Добова калорійність харчування дівчаток підлітків складає близько

варіанти відповідей

2490 ккал

2500 ккал

2700 ккал

4500 ккал

Запитання 11

Добова калорійність харчування хлоців-підлітків складає близько

варіанти відповідей

7000

3500

5600

4000

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест