Знання світу

Додано: 8 листопада 2023
Предмет: Людина і світ, 10 клас
5 запитань
Запитання 1

Що таке соціальна стабільність?

варіанти відповідей

постійність суспільства без втрати здатності до динамічності, адаптації до змін внутрішніх і зовнішніх умов його функціонування.

постійність суспільства без втрати здатності до динамічності

Запитання 2

Що таке громадянська безпека?

варіанти відповідей

це стан захищеності громадянського суспільства, що характеризується відсутністю небезпеки для життя та здоров'я людей, для їх спокою та майнових прав, для нормальної діяльності підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності, для цілісності й збереження матеріальних цінностей.

інша відповідь

Запитання 3

Стабільність це?

варіанти відповідей

Стабільність - це зміни до будь-яких елементів податків та зборів не можуть вноситися пізніш як за шість місяців до початку нового бюджетного періоду, в якому будуть діяти нові правила та ставки.

Стабільність - це зміни до будь-яких зборів не можуть вноситися пізніш як за шість місяців до початку нового бюджетного періоду, в якому будуть діяти нові правила та ставки.

Запитання 4

Громада це?

варіанти відповідей

об'єднання людей, що ставить перед собою певні спільні завдання

б'єднання людей, що не ставить перед собою певні спільні завдання

Запитання 5

Держава це?

варіанти відповідей

Держава — соціальний інститут, що здійснює управління суспільством. Суверенна держава — політичне утворення з визначеною територією, економікою і політичною владою.


Держава — соціальний інститут, що не здійснює управління суспільством. Суверенна держава — політичне утворення з визначеною територією, економікою і політичною владою.

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест